luni, 3 august 2009

Aproape de camp(Bejan)

Sâmbătă, în data de 23.07.2009, am făcut o ieşire la Bejan. Scopul acestei ieşiri a însemnat pentru mine pregătirea pentru camp-uri, în special pentru cel naţional ce urmează, şi o bună ocazie pentru a învăţa să realizez noi construcţii din lemn şi sfoară.


Întâlnirea a fost la ora 13:00 la Trident, după care am pornit cercetăşeşte spre locul de campare. La Bejan, ne-am orientat spre un loc umbros şi care să fie cât mai aproape de o sursă de apă. Locul umbros a fost găsit, dar era un pic mai departe de izvor, aşa ca băieţii s-au chinuit un pic :) .


Am început cu ridicarea corturilor, iar apoi am fost în căutare de lemne şi pietre pentru vatră. După ce le-am adus, am reuşit să aprindem focul şi am pregătit cartofii.

Am învăţat să contruiesc o masă, suporturi de oale, să fac noi noduri, etc. Cina a fost pregătita în mai puţin de o oră şi a fost pe gustul tuturor(frigărui, cartofi, iar ca desert ciocolată şi măr copt).


Pe la ora 19:00 am început să ne strângem lucrurile şi să pornim spre casă.


Această ieşire mi-a deschis ochii cu privire la viitoarele camp-uri şi cu siguranţă ,,lecţiile” îmi vor fi de folos şi în viaţa de zi cu zi!



Maia Mureşan,

patrula Acvilele Prietenoase.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu