miercuri, 4 mai 2011

Festivalul Luminii 2011


Anul trecut, în 13 martie, Parcul Corvin din Hunedoara era luminat de 2200 de gulguţe şi priviri pline de bucurie cercetăşească. Centrele locale Deva şi Hunedoara se uniseră pentru prima oară ca să îi inveţe pe oameni să iubească din nou lucrurile mărunte. Am împărţit semne de carte, ceai, turtă dulce, cântece şi multă voie–bună şi am reuşit să aducem un zâmbet în sufletul fiecărui participant.
Anul acesta, în 7 mai , cercetaşii deveni şi hunedoreni se întâlnesc din nou, de data asta la Deva, în Piaţa Unirii şi pe Bulevardul 1 Decembrie , unde, ajutaţi de Primăria Deva şi de Zile şi nopţi, vor organiza încă un Festival al Luminii. Motivaţi, plini de energie şi dornici să dăruim tuturor din bucuria noastră, vom aranja cele peste 5000 de gulguţe şi, la ora 21.00 , vom da startul unei seri pline de provocări sufleteşti şi zâmbete calde. Veţi avea ocazia să învăţaţi să dansaţi, să jonglaţi, să faceţi brăţări sau gulguţe. Veţi putea să aflaţi tot ceea ce vreţi să ştiţi despre cercetăşie la punctul de informare, unde vă aşteaptă, de asemenea,un panou unde veţi putea lăsa un gând frumos pentru noi şi un cercetaş de polistiren, gata să vă împrumute uniforma lui pentru o fotografie. Veţi avea posibilitatea să vă pictaţi pe faţă, să vă împletiţi codiţe, să vă jucaţi cu patosjocuri antrenante sau chiar să primiţi o caricatură. Vă aşteaptă expoziţia foto cu lucrările frumoase ale tinerelor talente cercetăşeşti şi, la sfârşitul serii, pentru ca şi partea melomană a sufletelor voastre să se bucure, un mini–concert de muzică folk suţinut de cercetaşii muzicieni. Ceaiul, îmbrăţişările şi voia–bună sunt garantate şi... gratuite. Aşa că vă aşteptăm cu mult drag şi multe gulguţe în Piaţa Unirii, în data de 7 mai, la ora 21.00, pentru două ore în care să uitaţi de grijile cotidiene şi să vă bucuraţi de frumuseţea lucrurilor mărunte!
P.S.: Festivalul Luminii este un eveniment-sincron, organizat de Organizaţia Naţională "Cercetaşii României" în mai multe locaţii din ţară. Pentru mai multe detalii, accesaţi http://www.festivalul-luminii.ro/.
P.P.S.: Sperăm că nu se va amâna Festivalul din cauza vremii, aşa că ne rugăm să revină primăvara şi seara de 7 mai să fie frumoasă, caldă şi luminoasă.:)
P.P.P.S.: Dacă sunteţi deveni şi vreţi să fiţi voluntari la festival, ajutându-ne pentru o seară la organizarea evenimentului, contactaţi-o Maia la maia.iulia2006@yahoo.com.

1 comentarii:

Bogdan Pater spunea...

Felicitari!!!

Trimiteți un comentariu